BHE Machines

Bert, Harm Eijkemans

Uw partner op het gebied van huur, koop en reparatie aan landbouwwerktuigen.

Wie zijn wij?
Ons bedrijfsnaam is BHE Landbouwwerktuigen. Dit staat voor Bert – Harm Eijkemans. Ouders en zoon die samen dit bedrijf runnen.


Wat doen wij?
Verhuur van agrarische landbouwmachines voor weidebouw, akkerbouw en transport. Ook loonwerk kunnen wij voor u doen. Tevens kunt u bij ons terecht voor graszaad en groenbemester.

Wij voeren voor u reparaties uit van tractoren, werktuigen en tuin- en parkmachines. Wij zijn dealer van verschillende merken. U kunt ook bij ons terecht voor nieuwe machines voor de landbouw, tuin en park sector.

Wij zijn er voor particulieren en bedrijven en beschikken over een zeer uitgebreide showroom. Hier hebben wij alles op het gebied van stratenmakers, tuin- en parkmachines. Wij staan graag voor u klaar, bij ons is de klant nog koning. Wij denken altijd in oplossingen en zien u graag terug op ons bedrijf!

Harm (links) en Bert (rechts)

Hoe wij werken

 • 1. U heeft hulp nodig bij uw project

  U bemerkt dat u (machinale) hulp nodig heeft bij uw project.

 • 2. U gaat oriënteren

  U gaat zich oriënteren op de mogelijkheden.

 • 3. U komt in contact met BHE Machines

  Wij zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar. U mag natuurlijk ook langskomen in onze showroom.

 • 4. Project bespreken

  We bekijken samen het project. Wat moet er precies gebeuren?

 • 5. Passend advies

  We geven u een passend advies over hoe u het meest efficiënt uw project kunt aanvliegen. Ook het benodigde materiaal brengen wij hierbij voor u in kaart.

 • 6. U kunt aan de slag met uw project

  Wij verwachten dat u vooruit kunt met uw project. Indien blijkt dat u toch nog extra advies en/of materieel nodig heeft is dit natuurlijk altijd mogelijk!