Reparatie is mogelijk in onze uitgebreide werkplaats!

Wij zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van landbouwmachines, tuingereedschap en parkmachines. Dit geldt voor de grotere machines, maar ook voor de kettingzagen, maaimachines etc.

Eventueel is reparatie op locatie ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

U kunt ook bij ons terecht om materieel te huren of te kopen.

U kunt ons voor reparatie- of onderhoudsdoeleinden bereiken op:
06 133 598 46

Meer informatie

Vakwerk op maat

In onze eigen werkplaats kunnen wij veel voor u mogelijk maken. Zo voeren wij staalconstructiewerk uit dat helemaal naar wens is vervaardigd. Groot of klein, wij maken graag uw constructie helemaal op maat. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een heggenschaar passend maken op een shovel.

Hebt u een uitdagend project en wilt u een constructie op maat laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bespreek uw wensen met ons door te bellen naar 06-13359846

Mogen we u helpen?

Reparaties door BHE

Afspraak is afspraak

Wij doen onze uiterste best om een zo’n goed mogelijke indiciatie te geven over wanneer de machines weer in bedrijf moeten kunnen zijn.

Persoonlijk contact

We houden u op de hoogte van wat we ontdekken tijdens de reparatie. Mochten er beslissingen genomen moeten worden komen we uiteraard als eerste bij u.

Kwalitatieve onderdelen

Wij werken met kwalitatieve onderdelen. Na een reparatie door BHE zou u weer lang moeten kunnen genieten van uw machine!

Haal en breng service

Het is mogelijk dat wij uw machine ophalen en terugbrengen. U kunt uw machine ook naar ons toe brengen, of we repareren uw machine bij u op locatie.

Garantie

Wij geven fabrieksgarantie op de, tijdens de reparatie, vervangen onderdelen.

Wij zijn tevreden als u dat bent

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Uw machine moet weer werken zoals hij dat voorheen deed. Laat het ons weten indien dit niet het geval is.